Лесно пречистване на организма

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 53
Лесно пречистване на организма

Празниците отминаха, но калоричните салати, мазните пържолки и сладките изкушения не спират да ви примамват. Някои продукти могат да не се усвоят много дълго от организма, от което настроението ви и енергията ви сякаш ще се изпарят.

Време е да пречистите организма си, за да се чувствате по - добре. За да се случи това, трябва да дадете възможност на тялото си да задвижи естествените процеси на пречистване.

Трябва да стимулирате черния си дроб, за да изхвърли тялото ви токсините, да пречистите тялото си от шлаки в стомаха, бъбреците и кожата. Трябва също така да подобрите циркулацията на кръв в организма и да наситите тялото си с полезни вещества.

За да изхвърлите токсините, трябва да ги събудите. Клетките на тялото се задръстват от плътни натрупвания от шлаки, което предизвиква неприятна миризма, натрупване на килограми, бръчки, целулит и преждевременно стареене.

Токсините се събуждат, за да се изхвърлят от организма, с помощта на плодове и зеленчуци. Когато токсините се събудят, те се насочват към органите.

За да ги изхвърлите от тялото си, пийте по 2 литра вода всеки ден. Намалете консумацията на кафе, рафинирана захар и наситени мазнини - всички те съдържат вещества, които увеличават токсините.

Намалете стреса, тъй като той кара. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница намирате статия за Лесно пречистване на организма. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Лесно пречистване на организма принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Лесно пречистване на организма нарушава нечии авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.