Отслабване със зеле

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 62
Отслабване със зеле

С помощта на зеле можете да отслабнете бързо и лесно. Зелето не само помага на тялото да изгуби излишните килограми, но действа и оздравяващо, тъй като насища организма с полезни вещества.

Със зелева диета се отслабва до пет килограма на седмица. От менюто се изключват напълно сладкото, тестеното, мазното и картофите.

Закуската е символична, съдържа само кафе или чай без захар. Едно от храненията се заменя със салата или супа от прясно зеле, приготвено без сол, с малко олио.

Между храненията може да се хапва само прясно или кисело зеле. Тази диета е забранена за хора с диабет, с болести на стомаха и бъбреците.

Диетата със зеле е с много малко калории, затова тя не бива да се спазва повече от една седмица. За обяд се яде салата от зеле с малко зехтин и лимонов сок или една голяма чиния супа от зеле с малко нарязани моркови и съвсем малко мазнина.

Вечерята е 200 грама месо без мазнина, сварено или приготвено на пара, или 200 грама сварена риба. Може да се допълни вечерята с една чаша кисело мляко.

Всеки ден се изпиват не по - малко от два литра вода. Диетата само с кисело зеле е по - щадяща, но с нея се отслабват три килограма за четири дни.

На обяд и на вечеря се изяждат сто и петдесет грама кисело зеле, може във вид на салата или задушено с. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница виждате публикация относно Отслабване със зеле. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Отслабване със зеле принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Отслабване със зеле нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.