Диета с лимонов сок

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 216
Диета с лимонов сок

С диета с лимонов сок можете да свалите 7 килограма за 14 дни. Лимоните са подходящи за диета, която ще ви помогне след това да задържите дълго време постигнатия резултат.

Лимонът съдържа голямо количество лимонена киселина, която спомага за разграждането на мазнините, ускорява обмяната на веществата. Лимонената киселина намалява чувството на глад и спомага за засиленото отделяне на стомашен сок, вследствие на което подобрява храносмилането.

В кората на лимона се съдържа пектин, който помага да се регулира нивото на кръвната захар. Витамин С, който се съдържа в лимона, помага за укрепване на имунитета, което е важно в борбата с наднорменото тегло.

Лимонът спомага за пречистването на организма. Лимонената диета изисква намаляване на някои храни и по - точно на тестените и на сладките храни.

Всички останали продукти се консумират в количество, което се препоръчва да е умерено. Всяка сутрин по време на диетата трябва да изпивате на гладно една чаена чаша лимонов сок, разреден с вода.

След изпиването на сока трябва да жабуркате водата си с разтвора на 1 чаена лъжичка сода в 1 чаша вода. Това се прави, за да се неутрализира киселината, която може да повреди емайла на зъбите.

Количеството на лимоновия сок постепенно се увеличава. В първия ден. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате информация относно Диета с лимонов сок. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Диета с лимонов сок принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Диета с лимонов сок нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.