Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 5205
Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън

Толкова много информация има за това как да отслабнем - достатъчно е човек само да поиска да загуби няколко килца. Освен добре познатите диети и упражненията, можем да пием различни видове таблетки, чайове и пр.

Разбира се, всички таблетки, които можем да открием, ни обещават, че ще приличаме на манекени, при това без никакви физически усилия. Според учен всичките тези варианти не са ни нужни, защото можем да свалим килограм и половина за седмица, само с помощта на 1 с.

мед всеки ден. Достатъчно е да я хапваме преди лягане – програмата е изработена от диетолога Майк Макинс.

Той твърди, че уникалната комбинация от естествени захари, която има в меда, го превръща в почти идеалната диетична храна. Информацията е публикувана на страниците на вестник Дейли мейл.

Диетологът твърди, че една лъжица мед преди сън не само ще ни избави от килограмите, които са излишни, но и ще го направи по възможно най - лесния начин. Няма да бъде необходимо да се подлагаме на разни диети, които ви измъчват.

Диетологът обяснява още, че за по - голям ефект, можем да заменим захарта, която консумираме през деня, с мед. Вечер, преди да си легнем, трябва да разтворим супена лъжица мед в топла вода и да я изпием – по този начин механизмите на мозъка, които. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница намирате информация за Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън са собственост изцяло на страницата, от който са добавени. Ако считате, че линкът Свалете по кило на седмица с 1 лъжичка мед преди сън нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.