Знаците на един мъж, когато е влюбен

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 22886
Знаците на един мъж, когато е влюбен

Ако един мъж се интересува от вас или е вече влюбен, най - вероятно той няма да ви го каже директно, а ще изчака, за да се убеди, че вие отвръщате на чувствата му. В същото време обаче, неговото подсъзнание ще изпраща издайнически сигнали, които могат да ви уверят, че той е доста заинтересован от вашата личност.

Ако един мъж ви намира за привлекателна, първият сигурен признак за това е, че той се опитва да стои по - близо /чисто физически/ до вас. Когато разговаряте, обърнете внимание дали той несъзнателно се опитва да скъси дистанцията помежду ви и дали тялото му е напълно обърнато към вас по време на разговора.

Прави ли го, значи го привличате. Друг жест, който може да издаде чувствата на мъжа срещу вас е потриването на челото и веждите с. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате публикация на тема Знаците на един мъж, когато е влюбен. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Знаците на един мъж, когато е влюбен принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако считате, че линкът Знаците на един мъж, когато е влюбен нарушава нечии авторски права, пишете ни от формата за контакти.