Изчистете негативната енергия от дома си!

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 13827
Изчистете негативната енергия от дома си!

Изхвърлянето на боклука, измиването на чиниите и бърсането на прахта - това не е всичко, когато става дума за почистването на дома. Важно е да изчистите и отрицателната енергия.

И имайте предвид, че за това парцалът няма да помогне. Толкова е приятно когато измиете пода, да отворите широко прозорците и да се наслаждавате на чистия въздух.

Стига да не живеете в София, разбира се. Но ако искате за направите и емоционална чистка на вашия дом, ще трябва доста повече.

На първо място трябва да откриете източниците на позитивна енергия в дома. Ето как да направите оборка на дома си според правилата на фън шуй:1.

Направете традиционното основно почистване на дома. Отворете всички прозорци и врати.

Свалете от витрини и секции снимки, на които не се харесвате или от които имате лоши спомени. Отървете се от умиращи или вече увехнали растения.

На практика те представляват растителни мумии. И ако до вчера, докато растенията са били живи и са носили положителна енергия на дома, вече увехнали правят обратното.

На мястото на умрелите цветя поставете ваза със свежи или засадете в саксия. Запалете ароматни свещи или ароматни масла.

Пуснете вдъхновяваща музика. Изречете молитва.

Подредете всички вещи на определените им места. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На тази страница намирате статия за Изчистете негативната енергия от дома си!. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Изчистете негативната енергия от дома си! принадлежат на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Изчистете негативната енергия от дома си! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формата за контакт.