Как да разберем, че сме бременни без тест?

4.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 20746
Как да разберем, че сме бременни без тест?

Може би се чудите дали има начини, по които без тест да разберете дали сте бременна. Има няколко симптома на ранната бременност, чрез които жената може да научи дали сте заченала.

Все пак най - сигурният начин да узнаете това е чрез кръвна проба или ултразвук, понякога дори тестовете не са надежден метод. Чувствителни гърдиДве седмици след зачеването при повечето жени започват да се появяват усещания за по - тежки и чувствителни гърди.

Това се случва в резултат на хормоналните промени, извършващи се в тялото по време на бременност. УмораМного жени се чувстват отпаднали през първите седмици.

Тогава кръвното налягане и нивото на захар в кръвта намалява. Това кара жената да се чувства по - уморена и сънлива от обичайното.

КонстипацияПрез първите седмици на бременността червата на бъдещата майка стават много пo - лениви от нормалното. Повишаването на обема на кръв в тялото води до дехидратация и съответно запек.

ГлавоболиеХормоните, отделяни през бременността, увеличават кръвообръщението. Това води до чести главоболия.

Слабост и замайванеПо време на бременност кръвните съдове се разширяват, което води до спадане на кръвното налягане. Последиците са замаяност и загуба на физическа мощ.

Често уриниранеПричина за това отново са хормоните в тялото на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате информация за Как да разберем, че сме бременни без тест?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Как да разберем, че сме бременни без тест? принадлежат изцяло и само на страницата, от който са публикувани. Ако мислите, че публикацията Как да разберем, че сме бременни без тест? нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакти.