ЛЕСНО Обезмирисяване на обувки!

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 14439
ЛЕСНО Обезмирисяване на обувки!

Често, дори при купуването на скъпи и висококачествени обувки, след кратко носене се появява неприятна миризма. Тя е доста смущаваща, ако се наложи да се събуем някъде.

Поради това, трябва да се предприемат мерки, за предотвратяването на проблема. Причинител на лошата миризма на обувките са некачественият материал, използван при изработката им, в комбинация с изпотяването на краката.

Поради това, тази среда благоприятства развитието на бактерии и появата на лоша миризма. За да не се налага повече да се срамувате, то предприемете веднага тези мерки, за обезмирисяване на краката:Най - добрия начин да нямате проблеми с краката си, е добрата хигиена.

Ако въпреки това обувките ви продължават да миришат, то значи трябва да приложите някои от следните съвети. - Не носете един и същ чифт чорапи в продължение на няколко дни.

Чорапите трябва да се сменят всеки ден, за да може нормата за правилна хигиена да е покрита. Освен това, опитайте със смяна на стелките.

Ако забележите отсъствие на лоша миризма след това, значи те са били виновниците за нея. - Винаги носете чисти памучни чорапи.

Те няма да позволят на краката ви да се потят. Освен това е добре и да слагате пудра за крака - тя отнема влагата.

- За да обезмирисите вече вмирисаните на лошо. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница виждате статия за ЛЕСНО Обезмирисяване на обувки!. Try.bg е социалка за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстът и снимките на ЛЕСНО Обезмирисяване на обувки! са собственост изцяло и само на медията, от който са добавени. Ако мислите, че публикацията ЛЕСНО Обезмирисяване на обувки! нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.