Растения срещу вредното облъчване в дома!

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 6003
Растения срещу вредното облъчване в дома!

Новите технологии напълно са превзели ежедневието ни и в дома ни почти не може да се намери място, където да няма някакво облъчване. Телевизори във всички стаи, компютър, рутери, микровълнова печка в кухнята, мобилни телефони – изобщо всеки кът в дома ни е обгърнат от вредните вълни на различните уреди.

Има обаче съвсем лесен начин да се спасим от тях и освен това да направим дома си още по - красив и приятен. Това може да стане с помощта на няколко саксийни цветя.

Те не само ще неутрализират вредното влияние на уредите ни, но и ще обновяват въздуха в помещенията, където се намират. Освен това има растения, които могат да намалят значително апетита ни, както и да го увеличат.

Всъщност необятният свят на растенията може да ни предложи толкова много, а ние знаем толкова малко за тях. Ето и кои са най - полезните растения за дома ни и с какво ще ни помогнат.

Едно от най - непретенциозните цветя, което освен всичко останало, цъфти целогодишно, е мушкатото. Макар и пренебрегвано, мушкатото е много полезно, особено ако искате да се отървете от комарите.

Освен това отделя полезни вещества, които ще ни помогнат да заспиваме по - лесно. Герберите и хризантемите могат да пречистят стаята, в която се намират, независимо дали са във ваза или са в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница намирате публикация на тема Растения срещу вредното облъчване в дома!. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Растения срещу вредното облъчване в дома! са собственост на медията, от който са добавени. Ако смятате, че статията Растения срещу вредното облъчване в дома! нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.