Характерът зависи от датата на раждане

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 9309
Характерът зависи от датата на раждане

Шведски учени излязоха с твърдението, че датата, на която човек е роден оказва голямо влияние върху това какъв е характерът му. Резултатите от изследването са публикувани в списание Neuropsychobiology.

Ако например вие сте родени през февруари или март, вероятността да сте много решителен човек е огромна. За рождениците през следващите месеци - април или май, пък крият огромен потенциал за авантюристична натура.

В хода на изследването били наблюдавани повече от 2000 души в Швеция. Северно европейските учени провели своите опити на базата на връзка между месеца на раждане и невротрансмитери.

За тях е известно, че влияят на характера и поведението. Изследователите наблюдавали няколкостотин възрастни, които имали проблеми с променливото си. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница намирате информация на тема Характерът зависи от датата на раждане. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Характерът зависи от датата на раждане принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Характерът зависи от датата на раждане нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.