Вредите от рутера вкъщи

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 12607
Вредите от рутера вкъщи

През май месец тази година телевизионният канал BBC 1 представи разследване за вредата от безжичните технологии за пренос на данни, и по - специално за Wi - Fi мрежите. Проблемът породи крайно противоречиви реакции.

Всяка безжична мрежа се разпространява чрез рутер или точка за достъп, излъчващ сигнал, приеман в LAN картата на компютъра. Използваната честота е 2.

4 GHz. Тя съвпада с честотата на работа на Bluetooth устройствата и тази, на микровълновите печки.

Безжичната връзка днес е нещо, което може да се намери почти навсякъде. Има цели градове, където буквално няма място без интернет.

По неофициални данни, в света има изградени повече от 100 000 безжични интернет мрежи. Но колкото и удобно да е това на пръв поглед, има нещо, което изобретателите на тази технология не взели под внимание.

Хората прихващат електро - свръхчувствителност. Всяко действие си има противодействие.

По - чувствителните хора развива този вид алергична реакция към околното ЕМ поле. Състоянието се характеризира с типичните за алергии симптоми, като парене, зачервяване, сърбеж, гадене, усещане за топлина, болка и др.

Определя се като недъг. Електросвръхчувствителността (ЕСЧ) се дължи на промени на клетъчно ниво, настъпващи в определена група индивиди, вследствие на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На текущата страница виждате публикация на тема Вредите от рутера вкъщи. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Вредите от рутера вкъщи принадлежат изцяло на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Вредите от рутера вкъщи нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.