Как да изчистите тоалетната с кока-кола

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 4840
Как да изчистите тоалетната с кока-кола

Кой не обича да пие любимата на поколения кока - кола, колкото и противоречиви да са здравословните й ползи. Толкова сладка, толкова вкусна, но и – учудващо полезна, що се отнася до домашно почистване.

Въпреки множеството предупреждения, че колата е вредна за здравето, то много хора ще се учудят от това друго нейно приложение, а именно – почистването на тоалетната. Неангажирайки никого с нашето мнение, в един по - добър свят култовата газирана напитка ще се използва единствено и само за това.

Да, колкото и невероятно да звучи, ако тоалетната ви е пълна с котлен камък и други петна, а използваните досега скъпи почистващи препарати просто не помагат, планът за действие е следният - просто отворете хладилника и ще намерите решението. Любимата на мнозина кока - кола чудесно почиства варовик и други петна по тоалетната чиния.

Как става това:За почистването купувате 2 литра кок - кола. Изсипвате цялата бутилка в тоалетната, като се стремите да покриете изцяло вътрешността й.

Оставяте да престои най - малко един час, за да може нечистотиите да се разградят, а киселините да подействат. Ако почистването не е спешно, можете да оставите да действа и цялата нощ, за максимален резултат.

Натрупванията на котлен камък ще паднат сами, поради съдържанието на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата постраница виждате публикация относно Как да изчистите тоалетната с кока-кола. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Как да изчистите тоалетната с кока-кола са собственост изцяло на сайта, от който са добавени. Ако смятате, че публикацията Как да изчистите тоалетната с кока-кола нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.