Десет вещи за уютен дом

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 9136
Десет вещи за уютен дом

Независимо колко време прекарваме в дома си, хубаво е да го обзаведем така, че да ни бъде уютно, приятно и спокойно, когато сме вкъщи. Има няколко фактора, които са от особено значение домът да бъде уютен.

На едно от челните места е хигиената – трябва да се стараем винаги да бъде чисто, подредено. Подредено не означава непременно всичко наредено като в аптека, но видът на жилището трябва да бъде приветлив.

Най - малкото да знаете, че ако на вратата се появят неочаквани гости, няма да се притесните да ги поканите у дома. Хубаво е да използваме пространството по възможно най - рационалния начин.

Но в крайна сметка това е нещо, което е субективно. Уютът не за всеки означава много мебели - има хора, които предпочитат свободно пространство и т.

Най - същественото, за да ви бъде уютно, е всеки вкъщи да се включи в хармонизирането на пространството. Все пак има няколко вещи и предмети, които могат да направят един дом много по - уютен:1.

Камина – зависи от много неща, дали ще можете да си сложите у дома, но пък не може да се отрече какъв семеен уют придава. Представете си студената зимна вечер, а вие сте цялото семейство у дома, запалили сте камината и се наслаждавате на трупащия се вън сняг.

Снимки на близки хора – не е задължително навсякъде. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате публикация относно Десет вещи за уютен дом. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Десет вещи за уютен дом принадлежат изцяло и само на медията, от който са добавени. Ако считате, че линкът Десет вещи за уютен дом нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.