Защо мъжете си падат често по грозни жени?

3.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 312
Защо мъжете си падат често по грозни жени?

Винаги сте се чудили защо някои мъже харесват грозни жени и сте си задавали въпроса Защо той е с нея?. Истината е, че повечето мъже харесват горещи тела и красиви лица.

Можете ли да си представите защо един мъж би се оженил за наистина грозна жена? Помислете над това. Не всички мъже оценяват на всяка цена само външният вид.

За тях има много по - важни неща от това жената до тях да изглежда просто перфектно. Такива мъже обръщат внимание на душевната красота и на всички останали женски качества, който са далеч от това тя да бъде само красива.

Мъжете искат жена, която да ги кара да се чувстват щастливи. Те обичат да им се възхищаваш, да ги уважаваш и не на последно място да ги обожаваш.

За това следващият път когато видите някой мъж да върви за ръка с грозна жена си припомнете за възхищението. Мъжете са по различни от жените, когато става на въпрос за тази тяхна нужда.

Трудно е да си мъж. От него се очаква да бъде активен по време на работа и не само там, а и в къщи.

Мъжът изпълнява различни роли, той е съпруг, баща и глава на семейството. От мъжът постоянно се изисква да направи нещо.

За това някои мъже подсъзнателно си мислят, че грозната жена е по - малко взискателна. Според статистическо проучване се смята, че най - красивите жени са. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата страница виждате информация за Защо мъжете си падат често по грозни жени?. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Защо мъжете си падат често по грозни жени? принадлежат изцяло и само на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че публикацията Защо мъжете си падат често по грозни жени? нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.