Кои женски прически НЕ се харесват на мъжете!

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 11084
Кои женски прически НЕ се харесват на мъжете!

Мъжете не са особено наблюдателни или по скоро не изпадат в много дълбоки детайли, когато става въпрос за дрехите, в какъв нюанс са например, или пък за бижута, но и те имат неща, които харесват или не харесват във външния вид на жената. Рядко дават мнение по въпроса, за да не засегнат любимата си жена, но е добре да открехнем вратата за мъжкия вкус и за това как те харесват повече жените.

Ето кои са осемте прически, които мъжете не разбират, не одобряват или просто не харесват:1. Не прибирайте косата си на кок – възприемат го като нещо старомодно и не одобряват подобна прическа.

За вас е удобна и лека – особено през горещите месеци, но на мъжете изобщо не им харесва косата да е изцяло прибрана в малко кокче. Друга прическа, която не се харесва на мъжете е т.

нар конска опашка, може би им изглежда твърде неглиже. Бретонът, тип залепнал, също не се харесва особено на силния пол – всяко косъмче е застанало на мястото си без да трепва дори, а освен това, ако е точно до очите и скрива половината лице с гъстотата си, това изглежда прекалено странно и неестествено.

Късите коси, когато са подстригани твърде късо, също не са любими на мъжете – по - дългата дължина издава женственост. Онези обемни коси, които изглеждат, че все едно. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница виждате статия относно Кои женски прически НЕ се харесват на мъжете!. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Кои женски прически НЕ се харесват на мъжете! са собственост на медията, от който са публикувани. Ако мислите, че статията Кои женски прически НЕ се харесват на мъжете! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.