Как да накарам един мъж да полудее от любов?

5.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 187
Как да накарам един мъж да полудее от любов?

За да накарате един мъж да полудее по вас и да мисли постоянно за вас, съществуват елементарни психологически трикове, които обаче са доказани във времето. Преди всичко научете се да играете на котка и мишка, като ролите ви периодично ще се разменят.

В днешно време, когато мъжете са прекалено разглезени, за да преследват нежните създания, превърнете вашия обект в ловец. Това е заложено в мъжа и вие можете да го заинтригувате, като редувате, образно казано, топлия душ със студен.

Бъдете мила с него, а след това внезапно покажете пълна липса на интерес, без обаче да сте груба. Накарайте го да споделя с вас.

За да му помогнете да се влюби във вас, трябва да прехвърлите върху себе си любовта, която той някога е изпитвал към друга жена. В психоанализата съществува подход, който се нарича феноменът на пренасянето.

Когато един човек разкрива душата си пред вас, той без да иска пренася върху вас чувствата, които е изпитвал някога към други. Предразположете го да ви разкаже за голямата си любов, разпитайте го за сексуалните му пристрастия.

Ако той реши да е искрен с вас, бъдете търпелива и запазете остроумните си забележки за по - късен етап. Той трябва да види във вас преди всичко заинтересован слушател, който държи на него.

Ако той ви запита за. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница виждате публикация на тема Как да накарам един мъж да полудее от любов?. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Как да накарам един мъж да полудее от любов? са собственост изцяло и само на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че публикацията Как да накарам един мъж да полудее от любов? нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от бутона за контакт.