Искате да забременеете? Прочетете това...

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 40
Искате да забременеете? Прочетете това...

Един от най - щастливите моменти в семейния живот е мигът, в който на бял свят се появява едно малко същество, плод на любовта между мъжа и жената. Преди да стигнете до този момент обаче има няколко важни неща, които трябва да знаете.

Тренирайте за бебе в правилния моментНай - благоприятният период за зачатие е между 10 - ия и 16 - ия ден от началото на менструалния цикъл. През тези дни е желателно да се отдавате един на друг ежедневно.

С възрастта шансът намаляваСчита се, че репродуктивните способности на жената намаляват рязко след 35 - годишна възраст. Ако сте прехвърлили 30 - те и безуспешно се опитвате за забременеете в течение на година, се обърнете към лекар.

Ако сте над 35, посетете лекаря след половингодишни неуспешни бебе - тренировки. Храната е от значениеИзбирайте внимателно храната си в периода, в който опитвате да заченете.

И не само своята, но и на партньора си. Прекалено много излишни килограми или обратното състояние води до нарушение на хормоните, а това неизбежно се отразява на женската фертилност.

Глезете кандидат - таткото с месо, богато на цинк, каквото е червено месо. Това ще повиши качеството на спермата му.

Избягвайте алкохолаВъзможно е спиртните напитки по време на секс да снижат шансовете за зачатие. Доказано е, че пет. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На актуална страница виждате статия за Искате да забременеете? Прочетете това.... Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Искате да забременеете? Прочетете това... принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Искате да забременеете? Прочетете това... нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.