Какво да направим от стари дрехи?

4.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 11079
Какво да направим от стари дрехи?

Смяната на сезоните не означава, че трябва да купите изцяло нов гардероб. Ако нямате възможност на момента да си закупите нови дрехи, дайте живот на позабравените дрехи като ги обновите, влагайки малко средства и усилия.

Преправянето на старите дрехи може да се окаже изключително забавно и интересно. Дайте втори шанс на любимите си дънки и тениска.

Бъдете креативни и може наистина да се изненадате от резултатите, които ще постигнете. Ако все пак дрехите са безвъзвратно съсипани не правете усилия да ги подновите, но ако са запазени, съживете ги с някои малки хитринки.

Направете малко цепки на старите джинси. Този метод се използва от доста време и гарантирано работи.

Бъдете смели и с помощта на бръснач направете прорез точно под дупето си. Друг трик, с който можете да направите старите дънки актуални е като им пришиете джобове от други дънки отзад.

Така се получава контраст, който променя изцяло старите едноцветни дънки. Естествено винаги можем да прибегнем и до боядисване за постигане на желания цвят.

Старият едноцветен бански може да придобие съвсем различен облик, ако пришиете цветни копчета върху горнището. Сложете елегантна дантела на стара пола или тениска.

Дантелата изглежда чудесно, ако я използвате за добавяне на джобове. Може. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница виждате информация на тема Какво да направим от стари дрехи?. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Какво да направим от стари дрехи? принадлежат изцяло и само на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Какво да направим от стари дрехи? нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.