Медът премахва целулита

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 2745
Медът премахва целулита

Масаж, който се прави в източните страни, може да ви помогне сериозно в борбата с досадния целулит. За целта ще ви е необходим мед, по възможност стопроцентов.

Масажът се базира върху взаимодействието на кожата с биологично активните нещества, които се съдържат в меда, като се включват стандартните механизми на мануалната терапия. По този начин борбата с целулита може да бъде отнесена към рефлексотерапията – изумително съчетание на лечебното действие на пчелния мед и масажа.

Медът, давайки на тялото биологично активни вещества, абсорбира токсините и помага за по - бързото им излизане от организма. Масажът с мед се прави за увеличаване на лимфотока и изчистване на кожата.

Рязкото подобряване на кръвообращението в дълбоките слоеве на кожата и мускулите помага за подобряването на подхранването на вътрешните органи и тъкани. След масаж с мед кожата се превръща в копринена, еластична, а подкожните уплътнения се изглаждат, подобрява се общото състояние на организма.

Курсът на медения масаж се провежда най - малко петнадесет пъти, като се прави през ден. Не е добре масажът да се прави всеки ден, трябва да се прескача по един ден.

Медът се нанася на дланите и с потупващи и пляскащи движения се пренася върху масажираната зона. Част от меда попива в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница виждате публикация относно Медът премахва целулита. Try.bg е социалка за споделяне на материали от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Медът премахва целулита са собственост на медията, от който са добавени. Ако считате, че линкът Медът премахва целулита нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.