Детоксикация на тялото с английска сол

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 39
Детоксикация на тялото с английска сол

Английската сол се нарича още епсомова сол. Представлява кристализиран магнезиев сулфат - естествен минерал, съдържащ във всички живи същества.

Притежава редица полезни свойства, като се отразява позитивно върху цялото тяло. Английската сол е изключително популярно средство за детоксикация и прочистване на стомашно - чревния си тракт.

По - трайното и използване води до отслабване. Въпреки това трябва да се има предвид, че с употребата ѝ и по - специално пероралното ѝ приемане, не трябва да се злоупотребява.

Много популярна напоследък е лунната детоксикация с помощта на магнезиев сулфат. Този естествен метод за очистване на токсините от организма се основава на влиянието на луната върху флуидите в организма.

Ежемесечното му прилагане може да допринесе са бързото и здравословно намаляване на излишното тегло или възстановяване на фигурата след раждане, без да се прибягва до изтощителни диети. Лунна детоксикация с английска сол - Детоксикацията започва два дни преди същинското пълнолуние и продължава един ден след него, като последният ден е отделен за захранване.

Всяка сутрин на гладно се приемат 10 - 15 грама английска сол разтворени в малко вода, не повече от 50 - 70 милилитра вода. Целта е да се извлекат максимално количество токсини от. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата постраница виждате публикация на тема Детоксикация на тялото с английска сол. Try.bg е социалка за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Детоксикация на тялото с английска сол са собственост изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че статията Детоксикация на тялото с английска сол нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.