Как да не омръзнем на съпруга си?

5.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 8425
Как да не омръзнем на съпруга си?

Маршът на Менделсон и сватбата са вече зад вас и ви предстои живот, споделен с любимата половинка. Но той, животът, е капризен и ако искате да го изживеете щастливо с човека до вас, трябва много да научите.

Много жени се съгласяват с ролята на удобната съпруга, която изцяло се посвещава на семейството и се изгубва като личност. Ако искате да имате щаслив семеен живот, но въпреки това да си останете каквато сте били преди брака, трябва да следвате някои правила.

Уточнете още в началото, че вече сте семейство и няма аз, а вече сте ние. Всички задължения трябва да се разделят поравно – и домакинската работа, и възпитанието на децата, всичко се прави съвместно, независимо че някой работи, а друг не.

Не сте в Арабските емирства и не допускайте да ви третират като прислужница. Всички знаят, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Старайте се винаги да го изкушите с нещо вкусно, гледайте прането да е изпрано и къщата да е чиста, но не поемайте цялата работа, научете съпруга си да прибира след себе си. Ревността е лошо качество.

Постоянният контрол, проверката на телефона, скандалите вечер ако закъснее с прибирането – всичко това излишно къса и вашите и неговите нерви. За да сведете до минимум вероятността от странична връзка, е. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На актуална страница намирате статия за Как да не омръзнем на съпруга си?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Как да не омръзнем на съпруга си? принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако считате, че статията Как да не омръзнем на съпруга си? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.