Мъжете, които са негодни за брак

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 99
Мъжете, които са негодни за брак

Дами, радвайте се, защото вече има точен и конкретен профил на мъжа, подходящ за брачен живот. Този перфектен тип по - скоро е изведен на базата на мъжете, които се оказват непригодни за дълъг път.

Вече има подреден списък на представители на мъжкия пол, които са ненадеждни за брачен живот, изготвен на база личностни характеристики. В най - обобщен вид, дамите не трябва да се заглеждат по особняци, единаци, мамини синчета и др.

Списъкът на негодните за брак мъже е резултат от дълги наблюдения на отец Пат Конър, който е мисионер, брачен експерт, роден в Австралия, понастоящем католически свещеник, който работи в Ню Джърси, САЩ. Отецът е сигурен, че знае отговора на въпроса дали настоящата половинка на една жена е подходящ за съпруг най - вече заради дългогодишната си практика като семеен консултант.

От около 40 години отец Пат Конър консултира семейни двойки, дава предбрачни съвети, а в допълнение е водил и над 200 сватбени церемонии. Изхождайки от дългогодишния си опит Конър е изготвил списък с типовете мъже, които биха били наказило за всяка жена, избрала да се омъжи.

Отецът работи и като учител на момичета в гимназиалните класове, защото според него, младите девойки трябва да научат истината преди да са се докоснали до накои не. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате информация относно Мъжете, които са негодни за брак. Try.bg е социалка за споделяне на материали от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Мъжете, които са негодни за брак са собственост изцяло на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Мъжете, които са негодни за брак нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.