Джейми Оливър осъди Макдоналдс

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от gotvach.bg 48
Джейми Оливър осъди Макдоналдс

Култовият готвач Джейми Оливър осъди гиганта в сферата на бързото хранене - Макдоналдс. Оливър успя да докаже, че към каймата, от която се приготвят кюфтета във веригата, се прибавя амониев хидроокис (Е527).

Процесът е наречен розов слузест процес. Подобно месо е обявено като негодно за консумация.

В нагледна демонстрация Джейми показва как се приготвя месото за пилешки бургер: от кожата, мазнината и вътрешните органи на пилето. Това е показано и на група деца, които заявяват, че вече са отвратени от популярния бургер.

Преди време Оливър проведе кампания за здравословното хранене в училище. След като доказа, че децата могат да се хранят здравословно и в училищните бюфети, британското правителство отпусна на проекта 280 милиона. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате публикация относно Джейми Оливър осъди Макдоналдс. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Джейми Оливър осъди Макдоналдс са собственост на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако мислите, че линкът Джейми Оливър осъди Макдоналдс нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.