Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

5.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 207
Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм

Нежеланото окосмяване и растеж на космите е състояние, наречено хирзутизъм, и е проблем на жените които имат твърде високи нива на мъжки хормони. Мъжките полови хормони, наречени андрогени, са нормални за всички хора, а жените обикновено имат малки количества от тези вещества в телата си.

Хормонален дисбаланс, които включват високи нива на тестостерон в женския организъм, може да предизвика менструални нередности, както и нередности в развитието на лицето и тялото и прекомерно окосмяване. Хипертрихоза е прекомерен растеж на косми при мъжете и може да се види на всяка част на тялото, но по – често е на гърба, гърдите и ушите.

Въпреки че може да се лекува с лекарство, за да се забавят необичайно големите количества на растеж на космите при мъже и жени, има и естествени средства, за да се справите с този проблем, включително промени в начина на живот и билкови добавки. Какво можете да направите?Стъпка 1Обсъдете загрижеността си за нежелания или прекомерния растеж на косми с вашия лекар.

Ако сте с наднормено тегло, да определи дали отърваването от няколко килограма може естествено да отстрани проблема. Според националните институти на здравеопазването, някои жени може да бъдат в състояние да контролират и да намалят нежеланото. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На тази постраница виждате статия относно Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм са собственост изцяло на страницата, от който са добавени. Ако считате, че статията Съвети при прекомерно окосмяване при жените - хирзутизъм нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.