Признаци, че едно момиче те харесва!

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 154
Признаци, че едно момиче те харесва!

Ако се чудите какво означават всички тези усмивки и погледи от момичето наблизо, вижте признаците, които ще разкрият значението им. Може би тя ви харесва?1.

Започнете кратък разговор и я наблюдавайтеАко е срамежлива, гласът и ще звучи много по - меко, когато ви отговаря. Има вероятност да започне да играе с косата си, да се взира във вас или да наглася дрехите или косата си.

Ако се смее на скучните ви и глупави шеги, значи ви харесва. Усмивката ѝ също може да издаде, че те харесва.

Вижте дали се усмихва веднага след като я заговорите, ако е срамежлива ще се усмихне за кратко. Трудно е да се скрият силните емоции.

Ако едно момиче се взира във вас дълго, това е знак, че ви харесва. Но и обратното също подсказва това.

Ако не може да задържи погледа си върху вас, защото се срамува и го отмества веднага, след като се опитате да осъществите визуален контакт. Следете за знаци на флиртИмайте предвид, че някои момичета си нямат идея, че флиртуват.

Ако момичето може да флиртува свободно, просто сравнете дали флиртува с вас повече, отколкото с другите. Случайна близостПроверявайте за случайни прегръдки, запазени най - вече за вас.

Без да искамАко случайно ви блъсне или настъпи няколко пъти, броят на които ви подсказва, че едва ли е. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата постраница намирате информация за Признаци, че едно момиче те харесва!. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Признаци, че едно момиче те харесва! принадлежат изцяло на страницата, от който са добавени. Ако считате, че статията Признаци, че едно момиче те харесва! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.