Защо мъжете предпочитат сочни жени?

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 294
Защо мъжете предпочитат сочни жени?

Всъщност, всеобщо заблуждение е, че мъжете си падат по кльощави жени. Тази идея е прокарана.

от жени. Реалността обаче говори с факти – мъжете си падат по по - закръглените дами.

Ето защо. Скорошно проучване установи, че стресираните мъже предпочитат по - сочни жени.

Като се има в предвид колко високи са нивата на стрес в днешното ни общество, ще излезе, че вече никой не е фен на перфектните мерки 90 - 60 - 90. Несигурните, неуравновесени и стресирани мъже търсят закрила.

Първосигнално мозъкът им превключва на търсене на такава фигура. Те се водят от това желание и обикновено намират зряла фигура, наподобяваща тази на майката.

Така поне смятат редица учени и специалисти. Споменатото изследване е направено на две групи мъже, на възраст между 18 и 40 години.

Едната група била подложена на тежко интервю за работа. След интервюто на всички участници били дадени да разгледат снимки на 10 жени, от много слаби до доста пълни.

Били запитани, с коя от тях биха излезли. Оказало се, че стресираната група мъже избрала доста от представителките с излишни килограми.

Строго пропорционално излиза, че един на четирима мъже предпочита да излиза с по - закръглена жена. Но в крайна сметка, това си е въпрос на лично предпочитание.

Друг интересен факт, установен в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница виждате информация за Защо мъжете предпочитат сочни жени?. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Защо мъжете предпочитат сочни жени? са собственост на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако мислите, че публикацията Защо мъжете предпочитат сочни жени? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.