Защо мъжете предпочитат сочни жени?

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 291
Защо мъжете предпочитат сочни жени?

Всъщност, всеобщо заблуждение е, че мъжете си падат по кльощави жени. Тази идея е прокарана.

от жени. Реалността обаче говори с факти – мъжете си падат по по - закръглените дами.

Ето защо. Скорошно проучване установи, че стресираните мъже предпочитат по - сочни жени.

Като се има в предвид колко високи са нивата на стрес в днешното ни общество, ще излезе, че вече никой не е фен на перфектните мерки 90 - 60 - 90. Несигурните, неуравновесени и стресирани мъже търсят закрила.

Първосигнално мозъкът им превключва на търсене на такава фигура. Те се водят от това желание и обикновено намират зряла фигура, наподобяваща тази на майката.

Така поне смятат редица учени и специалисти. Споменатото изследване е направено на две групи мъже, на възраст между 18 и 40 години.

Едната група била подложена на тежко интервю за работа. След интервюто на всички участници били дадени да разгледат снимки на 10 жени, от много слаби до доста пълни.

Били запитани, с коя от тях биха излезли. Оказало се, че стресираната група мъже избрала доста от представителките с излишни килограми.

Строго пропорционално излиза, че един на четирима мъже предпочита да излиза с по - закръглена жена. Но в крайна сметка, това си е въпрос на лично предпочитание.

Друг интересен факт, установен в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница намирате информация относно Защо мъжете предпочитат сочни жени?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Защо мъжете предпочитат сочни жени? принадлежат на сайта, от който са добавени. Ако считате, че публикацията Защо мъжете предпочитат сочни жени? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.