Премахване на неприятна миризма под мишниците

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 178
Премахване на неприятна миризма под мишниците

През горещите месеци всеки от нас се е сблъсквал с този проблем - неприятно е усещането, освен това е притеснително, че и хората около нас могат да го усетят. През зимата положението не стои по - много по - различен начин.

Дебелите пуловери и блузи запарват неприятно тялото, особено ако се движите повече денем. Обикновено се борим с този проблем като използваме най - различни парфюмерийни и козметични продукти, които поне за няколко часа могат да ни отърват от неприятната миризма.

Но преди да започнем да използваме такива продукти, трябва да сме наясно кой за какво служи и за какво всъщност може да ни бъде полезен. Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно.

Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини. Всеки човек отделя различно количество пот в зависимост от течностите, които е поемал през деня, от това каква физическа натовареност е имал.

През студените периоди средно отделяме по половин литър пот, а през най - горещите летни дни, може да се стигне и до 12 л. Как да разрешим проблема с потта – най - важно е да сме наясно кое искаме да предотвратим дали миризмата или действието? Ако причината за вашия дискомфорт се. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На тази постраница виждате публикация на тема Премахване на неприятна миризма под мишниците. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Премахване на неприятна миризма под мишниците принадлежат изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако сте на мнение, че публикацията Премахване на неприятна миризма под мишниците нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.