Формата на пъпчето издава колко ще живеем

5.0 от 1 Глас
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 4423
Формата на пъпчето издава колко ще живеем

По формата на пъпчето може не само да се определи продължителността на живота, но също така и да се определи общото психологическо състояние и характера на човека. Ако искате да разберете дали ще живете дълго, внимателно разгледайте пъпчето си, а след това го сравнете с един от шестте типа пъпчета, които съществуват.

Хоризонтално пъпче, изтеглено леко настрани. Такива хора са много емоционални, което понякога влияе отрицателно върху здравето им.

Средната продължителност на живота на такива хора е седемдесет години. Вертикално пъпче, което е сякаш разтеглено надолу и нагоре.

Човек с такова пъпче е векилодушен, уравновесен и уверен в собствените си сили. Такива хора живеят седемдесет и пет години.

Изпъкнало пъпче, което излиза напред спрямо. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В тази страница виждате информация за Формата на пъпчето издава колко ще живеем. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Формата на пъпчето издава колко ще живеем принадлежат на медията, от който са добавени. Ако сте на мнение, че линкът Формата на пъпчето издава колко ще живеем нарушава вашите авторски права, пишете ни от линка за контакт.