Бързи хитринки за заети домакини

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 11072
Бързи хитринки за заети домакини

Почистването на дома, въпреки че е необходимо за всички, е всъщност личен въпрос. Не се притеснявайте от стандартите на другите хора.

Решете какво означава чисто за вас и поддържайте дома си според това определение. Най - важното от всичко обаче е да използвате времето си ефективно.

Ето как. Установете приоритети - определете какво задължително трябва да бъде направено, какво би трябвало да бъде направено и какво би било добре да бъде направено.

Вършете нещата точно според това подреждане и забравете за останалото. Определете време - може да свършите доста неща за някакви си 10 или 20 минути.

Списъкът ви за почистване трябва да бъде гъвкав, за да може да го променяте, ако се случи нещо непредвидено в програмата ви. Правете каквото можете и когато можете.

Поставяйте задачи - научете децата си как да прибират прането, как да чистят с прахосмукачка, да мият чиниите или да зареждат съдомиялната машина, да си оправят леглата и да си приготвят поне закуската. Помолете тийнейджърите да ви помагат в трудоемките дейности, като миенето на прозорците, миенето на пода, бърсане и подреждане на шкафовете и пр.

Чистете по ред, но и едновременно - приключвайте една задача, преди да започнете друга. Това, разбира се, не се отнася за нещата, които се. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница виждате статия относно Бързи хитринки за заети домакини. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Бързи хитринки за заети домакини са собственост изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Бързи хитринки за заети домакини нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.