Как да стопим мазнините по дупето и бедрата?

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 224
Как да стопим мазнините по дупето и бедрата?

Най - проблемните зони на женското тяло винаги са били и си остават дупето и бедрата, там се натрупват най - много мазнини. Дамите постоянно пробват нови методи за борба с мазнините по дупето и бедрата, благодарение на което силуетът им става по - елегантен.

Натрупването на мазнини по дупето и бедрата се дължи на това, че мускулната тъкан в тези области не се активира в ежедневието. Този проблем си личи особено силно преди летния сезон.

Дамите започват да мерят любимите си рокли и поли и се оказва, че са натрупали мазнини по дупето и бедрата, които им пречат да изглеждат перфектно. С помощта на редовно изпълняване на някои прости упражнения лесно може да се премахнат мазнините както от дупето, така и от бедрата.

Кляканията са най - елементарното и най - ефективното средство за укрепване на мускулите на дупето. За правилно изпълнение на това упражнение трябва да застанете прави, краката са на широчината на раменете.

Ръцете трябва да са зад главата. Кляка се, без да отделяте петите си от пода.

Не е необходимо да клякате прекалено ниско. Гърбът ви трябва да е изправен както по време на клякането, така и по време на изправянето от клекнало положение.

За да увеличите ефекта от кляканията, правете ги, като във всяка ръка държите по една гиричка на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница виждате информация относно Как да стопим мазнините по дупето и бедрата?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Как да стопим мазнините по дупето и бедрата? са собственост изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че публикацията Как да стопим мазнините по дупето и бедрата? нарушава вашите авторски права, пишете ни от формата за контакти.