Как се зачева момче?

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 18921
Как се зачева момче?

Всяка една двойка, която очаква дете желае то да бъде здраво и всичко с раждането да бъде наред. Ако все пак имате конкретни предпочитания към момче, вижте някои съвети, които биха помогнали за зачеването на мъжка рожба.

Още древните гръцки учени са вярвали, че зачеването на точно определен пол е напълно възможно. За тази цел обаче, трябва да се изчака определен момент от годината.

Според техните твърдения, момчета се зачеват през лятото и пролетта, а момичетата – през есента и зимата. Германците пък смятали, че сексът в сухо време допринася за зачеване на момче, а в дъждовно време – за момичета.

В наши дни германски учени стигат до теория, която гласи, че правенето на секс в точния ден на овулацията може да помогне за мъжка рожба, защото мъжките хромозоми са много активни, а женската хромозоми са по - упорити. Това означава, че в деня на овулацията е силно възможно мъжките хромозоми да оплодят яйцеклетката.

Съответно, ако двойката иска момиче трябва да прави секс два дни преди овулация. Преди половин век френски учени разработват много лесна диета за бъдещата майка.

Ако жената иска момче, най - добре да наблегне на храни с високо съдържание на калий, които да имат повече сол. От Нова Зеландия идва една изключително интересна теория. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате статия относно Как се зачева момче?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Как се зачева момче? принадлежат изцяло и само на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Как се зачева момче? нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.