Как жената проваля една връзка!?!

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 316
Как жената проваля една връзка!?!

На една жена най - силни емоции ѝ носи любовта, но когато е влюбена, тя е склонна да преминава всяка граница. Лесно е да сме влюбени, а много по - трудно да съхраним връзката си.

Често в стремежа си да запазят връзката си, жените прекрачват всякакви граници и допускат големи грешки, с които отблъскват половинката от себе си. Неправилната комуникацияЧеста грешка не жените е воденето на монолог и отказът им да изслушват мъжете, както и да не обръщат внимание на това, което се случва около тях.

Това е първата причина, която създава пропаст между влюбените. Болезнената ревностМъжки инстинкт е да погледне красива жена, така че не се гневете, ако приятелят ви го направи - това не означава, че не ви обича.

Мъжете обичат умерената ревност, тази която им дава лично пространство, а не постоянен контрол. Скрити тайниВсеки има тайни от миналото, които предпочита да забрави или да не са му се случвали, но те са част от живота и независимо дали се гордеем с тях или не, е хубаво да се споделят с любимия, защото рано или късно те излизат наяве.

Липсата на компромисиНе съществува щастлива и пълноценна връзка, ако партьорите не се съобразяват един с друг. С времето липсата на компромиси прави все по - силно впечатление на засегнатата страна, докато не сложи. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

На текущата постраница виждате информация относно Как жената проваля една връзка!?!. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Как жената проваля една връзка!?! са собственост изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Как жената проваля една връзка!?! нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.