Какво отблъсква мъжете?

3.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 263
Какво отблъсква мъжете?

Жената е нежно и крехко създание, такъв е и образът и в мъжкото съзнание. Съществуват някои женски действия, които биха отблъснали мъжът надалеч.

Вижте кои са те. Вулгарно поведение – за повечето мъже, псувни, които излизат от устата на жената са напълно неприемливи.

За един мъж една от най - лошите гледки и жена, псуваща като каруцар. Затова дами, напълно се въздържайте от такова поведение.

Мъжки аромати и бельо – повечето мъже обичат да виждат жената до себе си, облечена само по широка тениска, но да я видят обута в мъжки боксерки и то точно преди интимен момент съвсем не отговаря на представата им за сексапил. Силното и ухание на мъжки парфюм също не е особено секси.

Липса на бельо – в повечето случаи мисълта за отсъствието на бельо предизвиква мъжкото въображение. Това обаче е привлекателно само когато е в точно определен момент.

На мъжа няма да му хареса мисълта да сте навсякъде без бельо. Има опасност да направи асоциация, че сте готови за секс на други места и с когото и да е.

Прекалено сложна интимна прическа – вместо да постигнете желания ефект, може да смутите и объркате мъжа. Най - лошото, което може да се случи е да го разсмеете, но не и възбудите.

Мъжете не обичат прекалено много въпроси. Не обсипвайте своята половинка с. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница виждате информация относно Какво отблъсква мъжете?. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Какво отблъсква мъжете? са собственост изцяло на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Какво отблъсква мъжете? нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.