Как да разбера кога един мъж ме харесва?

3.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 290
Как да разбера кога един мъж ме харесва?

Колкото и да е прикрит един човек, винаги се усеща, когато той има специално отношение към някого. Изследванията показват, че когато харесваме даден човек, при контакт с него зениците на очите ни неволно се разширяват.

Извън тази чисто физическа реакция обаче, има и други, психологически признаци, чрез които можем да разберем, че някой е привлечен от нас. Разбира се, те могат да бъдат различни, в зависимост от темперамента на човека.

По - срамежливите мъже обикновено се чувстват изнервени в присъствието на дамата на тяхното сърце. Отбягват умишлено погледа й и всячески се стремят да прикрият своя интерес.

Това е класическата реакция, когато даден човек не иска неговите чувства да бъдат разкрити, защото се страхува, че ще бъде отблъснат. Някои по - уверени в себе си мъже, постъпват точно обратно.

Те също са превъзбудени в компанията на желания обект, но за разлика срамежливите, по всякакъв начин се стремят да го впечатлят. Думите, жестовете им, делата, всичко е насочено само към едно – да изпъкнат пред дамата със своите качества.

/Тези мачовци обаче не са по - малко раними личности от останалите, дори напротив. /Според психолозите, ако искате да разберете дали един мъж ви харесва, добре е да го помолите за някаква дребна услуга.

Начина, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница намирате публикация за Как да разбера кога един мъж ме харесва?. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Как да разбера кога един мъж ме харесва? са собственост на страницата, от който са добавени. Ако мислите, че статията Как да разбера кога един мъж ме харесва? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.