Каква е връзката с мъж скорпион?

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 432
Каква е връзката с мъж скорпион?

Принципът на скорпиона в любовта е, че ще пожънеш това, което си посял. Той е истинско предизвикателство, ако обичате изпитанията, защото понякога началото на връзката може да е мъчително.

Не се обезкуражавайте. Със скорпиона е нужно да имате търпение.

Посочват представителите на тази зодия като изключителни, страстни любовници. Мъжът скорпион се управлява от сексуалните си органи.

Дори връзка да не се получи, поне сексът е бил страхотен. Трудно се живее с тях, но пък интересно и никак не скучно.

Мъжът скорпион е чудесен приятел и ще направи всичко за теб, ако те чувства истински близък. Той е верен и следва неотклонно принципите си.

Има интересно чувство за хумор. Обича да се възползва от възможностите.

Умее да пази тайни. Самият той е тайнствен.

Властен е. Известен е с непреклонния си, твърд характер.

Ревнив е, но не винаги ще го покаже. Постоянен е, упорит (дори инат).

Безгранично търпелив, внимателен и нежен, силно посветен на човека, когото обича. Често скорпионите са силна емоция и разум в едно.

Може да ви се стори студен и отмъстителен. Истината е, че е злопаметен.

Не трябва да ви хваща в лъжа, защото едва ли е способен да прости. Смята се, че скорпионът е много проницателен, така че не будете подозрения у него.

Трудно би. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница виждате информация на тема Каква е връзката с мъж скорпион?. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Каква е връзката с мъж скорпион? са собственост изцяло на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Каква е връзката с мъж скорпион? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.