Знаци, че те харесва!

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 665
Знаци, че те харесва!

Много често се случва жената да не е наясно, че един мъж я харесва, но й се иска да разбере дали това е така. В това отношение помага много езикът на тялото, стига дамата да е наясно с жестовете, които издават, че мъжът ви харесва.

Един от жестовете, които издават мъжа, че ви харесва, е че започва да оправя дрехите си, когато сте близо до него. Когато сте близо един до друг, той се опитва по всякакъв начин да ви докосне, а ако не смее да направи това, премества единия си крак или едната си ръка малко напред към вас.

Леко приповдигнатите вежди също са знак, че мъжът ви харесва. Ако ръцете му са скръстени пред гърдите му, докато говори с вас, това означава, че изпитва несигурност при разговора с вас.

Тази защитна поза може да е опит да се предпази от увличане по вас. Ако докосва копчетата, пръстените си, часовника си или телефона си, докато говори с вас, това е знак, че е много заинтригуван от вас и иска да се сближите.

Ако демонстративно ви разглежда, докато говори с вас, това е сигурен знак, че ви харесва. Когато говори с вас, ви гледа право в очите – това също е сигурен знак, че много ви харесва.

Ако леко потърква брадичката или бузата си, това е знак, че иска да ви се хареса, но не е убеден в чара си. Леко отворените устни са. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница намирате информация относно Знаци, че те харесва!. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Знаци, че те харесва! са собственост на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че статията Знаци, че те харесва! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.