Профилът на перфектната съпруга

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 597
Профилът на перфектната съпруга

Много жени мислят, че след като мъжете им въздишат по красивите модели, певици и актриси, означава, че те ги желаят и като съпруги. Това съвсем не е вярно - това, което мъжете гледат от страниците на списанието, е идеалът им за тяло и красота, по който са изхрачени много пари.

В действителност идеалът на мъжете за съпруга доста се доближава до действителността и може да бъде обобщен в няколко правила. Мъжът иска да бъде изслушван – и силният пол обича вниманието.

Дори да нямате общо хоби или занимания, интересът към мача, които гледа, или коментарът към резултата, който е споделил на глас, го ласкае. Това ще го накара да споделя повече и да водите по - дълбоки разговори.

Усмихвайте му се – мъжете се чувстват истински щастливи, когато виждат, че жената до тях е щастлива. Поддържайте красотата си – истината е, че мъжете са повърхностни и често най - големите критици на външния ни вид.

Дори да сте заедно от дълги години, не е никак добре да се занемарявате. Накарайте го да се отпусне – всяка жена знае слабите места на своя съпруг.

Така може прикрито да го манипулира, но и да му достави удоволствие след тежък и напрегнат ден. Поставете се на негово място - когато се стигне до скандал, за секунда се спрете и се поставете на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В тази постраница намирате публикация на тема Профилът на перфектната съпруга. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Профилът на перфектната съпруга са собственост на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Профилът на перфектната съпруга нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.