Няколко трика за бързо изтрезняване

3.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 1083
Няколко трика за бързо изтрезняване

Много хора твърдят, че има безброй методи за изтрезняване, но те в повечето случаи са неефективни. Хората си мислят, че яденето на хляб ще им помогне да усвоят част от алкохола, но това съвсем не е вярно.

Алкохолът се абсорбира директно в кръвообращението ни, докато храната се преработва по различен начин от тялото. На всеки се случвало след няколко обърнати чашки да се сети, че след час е на работа.

Настъпва времето за бързо изтрезняване. Дори да се чувствате малко нетрезвен, нищо не може да намали съдържанието на алкохол в кръвта ви, освен времето.

Макар че драстично не може да се ускори усвояването на алкохол, има няколко трика, които ще намалят действията му. Консумирайте фруктозаИма изследване с прилепи, които често се опияняват от алкохола във ферментиралите плодовете, които ядът.

Изследването показва, че когато прилепът е пиян, хапва плодове с високо съдържание на фруктоза и естествена захар. Предполага се, че този метод работи дори по - добре при хората.

Затова се запазете с плодове, твърди бонбони и безалкохолни напитки. Раздвижете сеПравенето на леки упражнения, като бягане или скачане ще помогнат на циркулацията на кръвта.

Това спомага за по - бързото филтриране на алкохола. Пет минутният джогинг ще постигне невероятен. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница виждате информация за Няколко трика за бързо изтрезняване. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Няколко трика за бързо изтрезняване принадлежат на медията, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че линкът Няколко трика за бързо изтрезняване нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.