Защо мъжът се отдръпва?

4.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от ezine.bg 2021
Защо мъжът се отдръпва?

Началото на една връзка винаги е романтично и прекрасно. И в двамата партньори бушуват толкова много чувства, които, освен всичко, са много силни.

Не можем да се наситим на присъствието на другия, искаме постоянно да сме в допир с него, да го чуваме, да му угаждаме, да го докосваме. Целият този период в един момент приключва, което в никакъв случай не означава край на връзката, макар че доста хора се отказват точно в този момент.

Кога ще приключи всичко не може да се каже със сигурност – при някои след дни, при други седмици, често минават и няколко месеца. Жената започва да се усеща по - малко обгрижвана от мъжа, а той от своя страна се чуди какво се е променило.

Тя се притеснява, че любимият й се е отдръпнал и започва да се чуди каква е причината и къде точно е сбъркала. Спомняте си книгата на д - р Грей Мъжете са от Марс, жените от Венера.

От съвременно гледище нещата са се променили и то доста в някои аспекти, но в други – мъжете и жените си остават на почти същите места, както и преди двайсетина години, когато книгата беше нашумяла. Защо се отдръпва мъжът е въпрос, който беше засегнат и от доктор Грей.

Според неговите разбирания, мъжете често се отдръпват рязко от своите половинки, когато имат нужда да се чувстват по - самостоятелни, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате публикация за Защо мъжът се отдръпва?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Защо мъжът се отдръпва? принадлежат изцяло и само на сайта, от който са публикувани. Ако мислите, че статията Защо мъжът се отдръпва? нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.