Бар напива клиентите си с алкохолни изпарения

2.0 от 1 Глас
публикувана на 01.09.2015 от gotvach.bg 568
Бар напива клиентите си с алкохолни изпарения

Бар, който предлага на клиентите си алкохол по един малко по-нестандартен начин, може да се посети в Лондон. В заведението Alcoholic Architecture консумацията на напитки в чаши изглежда се счита за старомодно, ето защо барът обгръща посетителите си в приятна алкохолна мъгла, която да спомогне за покачване на тяхното настроение.

Щом влезете в мрачното заведение, ще чуете музика от орган. След това ще трябва да си сложите дъждобран и да влезете в мъгливо място, където ще усетите алкохолните изпарения.

Въпреки че заради мъглата мястото не е особено подходящо за снимки, някои от посетителите опитват да си направят селфи. Останалите се наслаждават на момента и дишат с пълни дробове, разказва изданието The Verge.

Свежарската и нестандартна инсталация е дело на дизайнерската фирма Bompas & Parr. Според инициаторите на идеята това си е чисто и просто алкохолна климатична система за езика на посетители.

За да се насладят на пулверизирания алкохол, гостите на заведението трябва да отделят десет паунда. Срещу тази сума те могат да останат специално пригодена стая.

Според създателите на инсталацията след 40 - минутно дишане на изпаренията посетителите се чувстват, все едно са се почерпили с едно голямо. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На тази страница виждате статия на тема Бар напива клиентите си с алкохолни изпарения. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Бар напива клиентите си с алкохолни изпарения са собственост на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Бар напива клиентите си с алкохолни изпарения нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.