Дебеланка задмина Наоми Кембъл по сексапил

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 03.09.2015 от ezine.bg 10151
Дебеланка задмина Наоми Кембъл по сексапил

32-годишната манекенка Лирис Крост може да се окаже новата черна пантера и да замести супермодела Наоми Кембъл. Според мнозина Лирис изключително много прилича на Наоми и дори се твърди, че най-накрая се появи модел, който да ѝ бъде сериозна конкуренция.

Лирис щурмува света на модата, като споделя, че това ѝ е мечта от детските години. Красавицата също както Наоми има шоколадова кожа, котешки очи, правилни черти на лицето и не на последно място - разкошна черна коса.

Основната разлика между двете е, че Лирис е plus - size модел. Хубавицата твърди, че още от съвсем малка има пищни форми и това е била причината да не може да се занимава с мода.

Лирис е била отхвърлена още като подрастваща от доста агенции, които са ѝ заявявали, че за нея няма бъдеще в света на модата и не виждат никакъв потенциал за модния подиум. Красавицата обаче решава, че това няма да я откаже от мечтата ѝ и че нейните пухкави форми са повече предимство, отколкото недостатък.

Лирис продължава да търси поле за изява. Очевидно от агенциите са сгрешили – в момента Лирис е популярен plus - size модел.

Днес вече можем да видим на модния подиум да се разхождат доста пухкави красавици. Plus-size моделите показват закръглените си тела на различни престижни форуми. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате информация за Дебеланка задмина Наоми Кембъл по сексапил. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Дебеланка задмина Наоми Кембъл по сексапил принадлежат изцяло на медията, от който са добавени. Ако мислите, че линкът Дебеланка задмина Наоми Кембъл по сексапил нарушава нечии авторски права, пишете ни от формата за контакт.