Сложете си секси обувки на първа среща - мъжете полудяват!

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 03.09.2015 от ezine.bg 871
Сложете си секси обувки на първа среща - мъжете полудяват!

Представителите на силния пол, макар и определено да се захласват по външния вид на жената, често не пропускат да забележат и обувките, които носи. Психолози са установили, че голяма част от мъжете градят престава за дамите, с които се срещат, по обувките, които те са избрали.

Специалистите казват, че тази техника не е никак грешна, тъй като обувките ни могат да издадат навиците, доходите и дори части от характера на една жена. Затова повечето господа си създават първо впечатление за жената въз основа на стайлинга ѝ и най-вече на избора ѝ на обувки.

Много от мъжете открито разкриват, че най-еротично на съзнанието им въздействат обувките на високи токчета. Силният пол намират високите обувки за много възбуждащи и съблазнителни и казват, че с високи токове може да се харесате на всеки мъж.

Господата не крият и че силно им въздейства перфектно оформеният педикюр, който се поддава от обувките. Слънчевите дни са много подходящи да покажете краката си, като мъжете заявяват, че се впечатляват от подаващите се лакирани пръсти, които показват, че една жена може да е перфектна от всякъде.

Черният и червеният цвят символизират греховното и затова мачовците ги смятат като най-подходящи цветове за обувките на една дама. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На текущата страница намирате публикация за Сложете си секси обувки на първа среща - мъжете полудяват!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Сложете си секси обувки на първа среща - мъжете полудяват! принадлежат изцяло и само на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Сложете си секси обувки на първа среща - мъжете полудяват! нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от линка за контакти.