Гнусно: Жив плъх изскочи от опакован хляб!

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.09.2015 от gotvach.bg 3577
Гнусно: Жив плъх изскочи от опакован хляб!

Домакиня от Пазарджик изпадна в потрес, след като от хляба, купен по-рано от съпруга ѝ, изскочи жив плъх. Според съпруга ѝ Валентин Цветанов най-голямата мистерия е всъщност как и кога гнусният гризач е попаднал при хляба.

По-рано пред деня мъжът напазарувал и съпругата му започнала да подрежда покупките. В един момент обаче нещо се размърдало между дланите.

Едва тогава шокираната домакиня забелязала живия плъх и се развикала за помощ. Дотичал Валентин, който с голи ръцe притиснал опаковката и смазал до смърт натрапника.

След това мъжът разгледал внимателно хляба и открил, че гризачът не е прогризал опаковката, за да се вмъкне вътре, следователно трябва да е попаднал там още в процеса на производство. Мъжът се зачудил как никой не е видял натрапника – нито във фирмата производител, нито доставчиците, нито в магазина, откъдето го купил.

Друг въпрос също не му давал мира. Как плъхът е останал цял и невредим, като самия хляб е нарязан на тънки филийки.

Въоръжен с тези въпроси и плика с хляба и въпросния плъх Валентин Цветанов отишъл магазина, откъдето го купил, за да поиска обяснение. След като не получил адекватно такова, той отишъл с хляба директно в завода производител. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В актуална страница намирате статия относно Гнусно: Жив плъх изскочи от опакован хляб!. Try.bg е социален сайт за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Гнусно: Жив плъх изскочи от опакован хляб! са собственост изцяло на медията, от който са добавени. Ако смятате, че линкът Гнусно: Жив плъх изскочи от опакован хляб! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакти.