Детоксикирайте тялото с тези 7 билки

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.09.2015 от ezine.bg 1359
Детоксикирайте тялото с тези 7 билки

Предлагаме ви няколко натурални продукта, чрез които можете да детоксикирате организма си. Ето и кои са те: - Маруля – марулите са чудесен помощник за пречистване от токсини.

Доказано е още, че зеленчукът влияе и на съня – в марулята има голямо количество магнезий, който пък ни е от полза, когато сме под стрес. Не на последно място, марулята е лека като храна и не натоварва храносмилателната система; - Коприва – това е истинско зелено бижу, в което има множество минерали и витамини, които са полезни за човешкия организъм.

Може да си приготвите различни рецепти с копривата, но най - добре действа чаят. Ако се пие сутрин на гладен стомах, той ще ни отърве от токсините, които са се натрупали в организма; - Босилек – изключително ароматен, босилекът се използва много широко в различни кухни по света.

И у нас вече доста често се добавя към гозбите – има приятен и силен аромат, който придава уникален вкус на ястията. В същото време обаче босилекът не само ароматизира гозбите, но и действа детоксикиращо на организма.

Известно е още, че растението отпуска и успокоява; - Андрографис – често наричан кралят на горчивото, това растение помага да бъдат напълно изчистени токсините от черния дроб и жлъчката. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница виждате информация на тема Детоксикирайте тялото с тези 7 билки. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Детоксикирайте тялото с тези 7 билки принадлежат на медията, от който са добавени. Ако смятате, че публикацията Детоксикирайте тялото с тези 7 билки нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.