Пет основни акцента във френския стил на обличане

5.0 от 1 Глас
публикувана на 09.09.2015 от ezine.bg 211
Пет основни акцента във френския стил на обличане

Именно французите са нацията, която поставя основите на модата и затова техният стил е сочен за еталон. Класика, елегантност и простота са ключови понятия за френския стил на обличане.

Неутрални цветове – черно, бяло, кафяво, сиво, тъмносиньо и телесен цвят са най - предпочитаните тонове от цветовата гама за французойките. Те използват и по - ярки цветове, но не повече от един за целия им тоалет, които да привличат вниманието към визията им.

Дрехи с искрящи етикети, преливащи се ярки цветове или пайети са далеч от френското разбиране за безупречен вкус; 2. По - малко аксесоари – простотата на вида е основна за френския стил.

Още Коко Шанел е казвала, че преди да излезе, една жена трябва да се погледне в огледалото и да свали един аксесоар от себе си. Французойките не носят повече от 3 аксесоара по себе си, като в ежедневието им задължителна е шапката; 3.

Елегантност – елегантността и изяществото също са важна част от стила на французите. Дънките присъстват в гардероба им, но когато ги носят, те винаги са съчетани с елегантни обувки и блейзър.

Няма да видите една французойка да се разхожда с анцуг, тъй като според техните маниери това е пошло. Спортните тоалети се обличат, само когато спортуват.. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В актуална постраница виждате публикация за Пет основни акцента във френския стил на обличане. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Пет основни акцента във френския стил на обличане са собственост на сайта, от който са добавени. Ако мислите, че линкът Пет основни акцента във френския стил на обличане нарушава нечии авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.