Четирите типа мъже според психологията

4.0 от 3 Гласа
публикувана на 10.09.2015 от ezine.bg 3603
Четирите типа мъже според психологията

Карл Густав Юнг разделя мъжете на 4 основни типа, които се различават един от друг по силно изразени черти на характера. Типовете са наречени крал, магьосник, войн и любовник.

Това е мъж с високо самочувствие. Той е уверен в себе си и своите възможности, но често е прекалено егоцентричен и вярва, че целият свят се върти около него.

Кралят е склонен да помага на хората, които имат нужда от него. Той е символ на реда и вярва, че с добра организация и увереност може да постигне всички свои цели.

Мъжете от този архетип са много активни, работливи, а вроденото им спокойствие трудно може да бъде нарушено. Кралете са мъже със силно развито чувство за справедливост и морал.

Магьосникът разчита на своя ум и талант, за да бъде успешен. Такива мъже обикновено се справят отлично с новите технологии, математиката и логиката, но се увличат и от окултни практики.

Преди да предприеме нещо магьосникът винаги ще събере възможно най - много информация и често тя ще е придобита от нетрадиционни източници. Тези мъже са изключително остроумни и интелигентни.

Този мъж кипи от енергия и е готов да премине всякакви препятствия, за да достигне целите си. Войнът не се правя добре с планирането, но за сметка на това перфектно изпълнява инструкции. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална страница намирате информация за Четирите типа мъже според психологията. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Използваните материали на Четирите типа мъже според психологията принадлежат изцяло на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че статията Четирите типа мъже според психологията нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакти.