Случаи, които доказват съществуването на левитация!

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.09.2015 от sanovnik.bg 1691
Случаи, които доказват съществуването на левитация!

Левитацията е способност на човека да преодолява гравитацията с помощта на мисълта и да запазва и да променя положението си в пространството въпреки гравитацията. Католическите светци са можели да левитират.

Епископът на Валенсия, живял преди векове, висял във въздуха повече от 12 часа. По времето на Инквизицията стотици хора, които показвали, че владеят левитацията, били изгаряни на клада.

Случаите на левитацията понякога възникват внезапно. През 1837 година в руското село Спешньовка момченце на 8 години се уплашило, защото непознат влязъл в стаята му през нощта.

Момчето побягнало и излязло от дома си, викайки, и се насочило към реката, въпреки че не можело да плува. След секунди то вече било на другия бряг и свидетели разказвали, как се носело над водата.

Италианският монах Бенедикт Нурсийски, живял преди повече от два века, описва как един от учениците му видял давещо се дете. Той тичал по водата, без да потъва, стигнал детето и го изкарал на брега по същия начин, като тичал по водата.

Един от прочутите специалисти по левитация от миналия век е англичанинът Дениъл Дъглас, който се е издигал във въздуха пред очевидци над 100 пъти. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална постраница виждате публикация на тема Случаи, които доказват съществуването на левитация!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Случаи, които доказват съществуването на левитация! принадлежат на медията, от който са прибавени в сайта. Ако мислите, че публикацията Случаи, които доказват съществуването на левитация! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.