Натуралните продукти за премахване на грима

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.09.2015 от ezine.bg 1570
Натуралните продукти за премахване на грима

Едно от условията за здрава, чиста и хубава кожа е ежедневното почистване на лицето. Гримът задължително трябва да се маха преди сън, за да може да се даде възможност на кожата да си почине.

В козметичните продукти, които се използват за почистване на лице, има най - различни изкуствени съставки, които са обогатени с вредни вещества. Лицето може да бъде ефикасно почистено и с помощта на натурални продукти.

Освен че са безвредни, те са и не по - малко ефективни от познатите лосиони и тоалетни млека в козметичните магазини. - Гел от алое вера – той може да се използва директно върху лицето, но можете и да го смесите с малко зехтин.

Използвайки тази смес, съвсем лесно ще изчистите лицето си от грима. Трябва да смесите две равни части гел и студено пресован зехтин – хубаво разклатете сместа и почистващото средство е готово.

Този тоник ще почисти кожата на лицето в дълбочина. - Краставица – смесете малко сок от краставицата (задължително прясно изцеден) с някакво етерично масло.

Друг вариант е да използвате почистваща паста от зеленчука, смесен с мляко. Ако разполагате само с краставица, отрежете няколко резена от нея и просто разтрийте кожата на лицето си с нея.

- . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от ezine.bg

Какво другите търсят

В текущата страница намирате информация на тема Натуралните продукти за премахване на грима. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Натуралните продукти за премахване на грима са собственост на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Натуралните продукти за премахване на грима нарушава нечии авторски права, пишете ни от формата за контакти.