Идеалната жена за мъжете е брюнетка със сини очи

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.09.2015 от ezine.bg 2262
Идеалната жена за мъжете е брюнетка със сини очи

Мъжете предпочитат тъмнокосите жени пред тези с руса коса, показва ново проучване, проведено във Великобритания. За силния пол идеалната половинка трябва да има и светли очи, за предпочитане сини.

Допитването е проведено от популярния сайт за запознанства на Острова Match. Целта е била да се установи профила на най - търсените жени и мъже за половинка от свободните потребители на сайта.

Необвързаните мъже заявили, че най - силно се привличат от жена с тъмна и дълга коса, която има още сини очи и скрити по тялото татуировки. Като предпочитана професия за половинката им, силният пол е посочил лекарка.

Жените от друга страна търсят добре образован мъж със стабилна професия, който и да притежава домашен любимец. Фигурата не е от голямо значение за дамите, а някои от тях са заявили, че предпочитат по - закръглените мъже пред тези с добре изваяни мускули.

Що се отнася до външния вид, нежният пол също предпочита тъмнокоси мъже със сини очи. Интересен психологически тест също стигна до заключението, че мъжете предпочитат брюнетки, а не блондинки.

При него едно момиче влиза в 3 различни клуба, сменяйки единствено цвета на косата си. В единия случай тя е била с руса коса, в другия – с тъмна, а в третия – с червена коса. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На текущата постраница виждате статия за Идеалната жена за мъжете е брюнетка със сини очи. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Идеалната жена за мъжете е брюнетка със сини очи са собственост изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че публикацията Идеалната жена за мъжете е брюнетка със сини очи нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакт.